top of page

Meistä

Mikä erottaa meidät muista?

Yhteinen missiomme SJ-CAR OY - Laadukasta palvelua 24/7/365 - alkoi yrityksen perustamisen hetkellä vuonna 2016. Sitä ennen teimme mielenkiintoisen pohjatyön maahantuonnin erilaisissa ympäristöissä 20 vuoden ajan. Pyrimme laadukkaaseen ja tehokkaaseen palveluun mieluiten keskustelemalla asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti mutta myös digitaalisia palveluja käyttäen. Olemme erittäin joustavia ja pystymme auttamaan erilaisissa tarpeissa ja toiveissa aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Päätoimipisteemme sijaitsee Seinäjoella Puurtajantiellä ja sivuhaara Laukaassa. 

Seinäjoella asiakkaita palvelee Seppo ja Laukaassa Joni, tervetuloa luotettaville autokaupoille.

Seinäjoki

Puurtajantie 18

60510 

SJ-Car Oy

Seinäjoki: +358 400996010

Laukaa: +358 400158596

Sähköposti: info@sjcar.fi

Y-tunnus: 2755676-2 

  • Instagram
  • Facebook

Laukaa

41340

Palvelumme

Autojen myynti

Hoidamme rahoituksen, rekisteröinnin, kilometrihistorian selvitykset, huollot, rengastukset, tarvittavan varustelun ja kaiken mahdollisen autokauppasi sujuvan onnistumisen takaamiseksi

Takuu

Tarjoamme jopa 10 vuoden ikäisille, kuntotarkastetuille ajoneuvoillemme takuuta ajoneuvon oston yhteydessä. Yhteistyössä FINNTAKUU. Pitkä ja laadukas takuupalvelu on kaikkien etu ja tuo helppoutta kiireiseen arkeen

Ostopalvelu

Ostamme puolestasi ajoneuvot ulkomailta kilpailukykyiseen markkinahintaan, myös rahtipalvelut. Hoidamme asianmukaisen tarkastuksen, rahtivakuutukset, ostopalvelun aina ajoneuvoille ja sen historialle, ammattilaiset käyttöösi ympäri Euroopan. Kysy lisää palvelusta.

Rahoitusten loppuvelan lunastus

Ostamme myös Suomessa jo rekisterissä olevia autoja ja nämä käyvät meille myös vaihdossa esimerkiksi ostopalvelun yhteydessä. Tarjoa autoasi meille niin etsitään sopivin ratkaisu lainanmaksun ja/tai kuukausierän pienentämiseksi tarpeesi mukaan.

SJ-Service

Prescon keraaminen pinnoite, Prescon tuulilasin pinnoite, auton ulkopinnan koneellinen myllytys + kovavahaus ja tarvittaessa sisäpuhdistus. Pienet maalipinnan ruoste- ja vauriokorjaukset. Soita 040 0996010 tai lähetä sähköpostia info@sjcar.fi ja pyydä tarjous sinun tarpeiden mukaisesta paketista!

Tehojen optimointi AJ-Tech

Meiltä ostettuihin autoihin pystymme järjestämään samalla tehokkaamman ohjelman asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimimme samassa liikekiinteistössä, Puurtajantie 18 Seinäjoki.

bottom of page